Conte musical adreçat als nens i nenes de 0 a 8 anys. Vine a viure una aventura amb el gegant. Cantarem, jugarem i coneixerem nous amics. Us hi esperem!

El gegant quadrat(baixa)

Vet aquí que una vegada…

“El gegant que baixa de la muntanya”. El gegant viu a la muntanya del Montcau, al Parc natural de St. Llorenç del Munt i és el més gran dels cantants. Aquest personatge té la missió de contagiar a grans i petits les seves ganes de viu- re, cantar, ballar i compartir aventures. Després d’esmorzar el gegant baixa de la muntanya per cercar algun poble o ciutat on fer una festa ben grossa tot compartint amb els seus habitants les cançons i danses que més li agraden. En el transcurs del viatge el gegant ens anirà presentant uns amics que apareixeran màgicament de dins del seu barret i ens faran cantar, jugar i riure molt.

La història i les cançons plantegen jocs, fent l’espectacle molt participatiu i interactiu tant pels nens i nenes com pels seus acompanyants. També s’hi troben un seguit de rodolins-endevinalles que els més menuts hauran d’endevinar tot utilitzant el seu enginy. Una posada en escena espectacular i plena de sorpreses!

La companyia Elgegant.cat presenta un conte cantat que veu d’influències folk i swing tenint com a referent la figura de Xesco Boix. Fa un repàs de les cançons populars catalanes més conegudes pels nens i nenes de 0 a 8 anys, fent-ne interessants versions i adaptacions, així com proposa cançons de creació pròpia.

Es tracta doncs d’un projecte de caire intergeneracional que ofereix un espai de trobada i joc entre pares, mares, mestres, avis, àvies, nens i nenes. Una posada en escena divertida, sorprenent i original que ens transportarà al meravellós món del gegant de la muntanya. Un espectacle pensat per teatres amb quatre músics a l’escenari, jocs, participació, rodolins, endevinalles, sorpreses i cançons populars.

Descarrega el dossier aquí.