El Betel ha estat als escenaris de tot arreu amb l’espectacle Fama el Musical fent temporada al Teatre del Sol de Sabadell, al Tívoli de Barcelona, al Calderon de Madrid,  a l’Apolo de Barcelona i de gira per molts pobles i ciutats de la península.

Betel (Baixa)

També va participar en els musicals Fràgil  a Ca l’Estruch de Sabadell, Cançons per un nou món al Teatre Gaudí de Barcelona, Working al Teatre del Sol de Sabadell i Mephistos al Teatre Àgora també de Sabadell.

Ha actuat amb l’animador infantil Jaume Barri i amb els grups Andreu i els Rumberus, Presidente, Bikimel, Joan-Pau, l’Orkestina, Taima Tesao, Els Cecs d’Esterri (Gran Nord) i molts altres.

Ha impartit classes de Bateria a nens i adults a l’Escola Pia de Sabadell,  l’Escola Municipal de música de St.Quirze i a l’Escola Ricomà de St.Cugat.

Ara, juntament amb el Jaume i la Sarai, després de  tocar plegats amb el grup de rumba Rauxa, formen la companyia El Gegant, presentant el nou espectacle de Jaume Ibars, El Gegant que baixa de la muntanya.